Jan Ingwersen er udnævnt til ENTSOG General Manager

Jan Ingwersen fra Energinet.dk er netop, på ENTSOGs 24. generalforsamling, blevet udnævnt som ny General Manager for ENTSOG for perioden 2016-2018.


Jan Ingwersen har siden 1. januar 2014 været ansat som Business Area Manager for Market i ENTSOG, og kender altså derfor organisationen indefra. Han bliver i sin nye rolle ansvarlig for hele ENTSOG-organisationen, men er fortsat ansat i Energinet.dk.
 
Han har arbejdet i gasbranchen i mere end 25 år, både i Gastra, DONG Energy og flere ledende stillinger i Energinet.dk, hvor han også har siddet i Energinet.dks Interessentforum. Han er uddannet fra Aalborg Universitet, suppleret med uddannelser fra CBS i København og IMD i Schweiz.

 
ENTSOGs generalforsamling har samtidig udpeget en ny bestyrelse for de næste tre år, hvorfra Torben Brabo, gasdirektør i Energinet.dk, nu udtræder efter 6 års deltagelse i bestyrelsen. Energinet.dk deltager derfor ikke i bestyrelsesarbejdet de næste tre år, men vil stadig prioritere ENTSOGs arbejdsgrupper og generalforsamlinger samt følge ENTSOGs strategiske og udviklingsmæssige arbejder.
 
Jan Ingwersens udnævnelse som ENTSOG General Manager og med administrerende direktør i Energinet.dk, Peder Ø. Andreasens rolle som præsident for ENTSO-E understreger Energinet.dks engagement i udviklingen af det europæiske el- og gasmarked i de kommende år.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.