Gaslagerforretningen har skiftet navn til Gas Storage Denmark

Energinet.dk’s gaslagerforretning skiftede pr. 1. november 2016 navn til Gas Storage Denmark A/S. Samtidig fik virksomheden også nyt logo.

​Hidtil har moderselskabet Energinet.dk’s logo prydet gaslagerforretningens hjemmeside under navnet Energinet.dk Gas Storage A/S, men den 1. november var det slut.
 
”Konkurrencepresset i det europæiske gasmarked er hårdt i disse år og sektoren udvikler sig. Vi anstrenger os for hele tiden at være og forblive i øjenhøjde med både vores kunder og vores konkurrenter, og derfor vælger vi nu at skærpe vores virksomhedsprofil med nyt navn og visuelt udtryk,” forklarer afdelingsleder for Gas Storage Denmark, Adam Elbæk og tilføjer:
 
”Energinet.dk er navnet på vores ejer, men vores identitet skal afspejle vores egen forretningsmæssige logik og den udvikling, der er i netop vores marked. Vores nye navn illustrerer ingen ejerskabsmæssige tilhørsforhold, men siger kort og simpelt, at vi er dem, der driver gaslagervirksomhed ud fra Danmark og ud i Europa.”
 
Der er alene tale om en navneændring. Alle øvrige detaljer, såsom VAT nummer, strukturer og aftaler, forbliver uændrede.
 
 

Billede: Sådan ser det nye logo ud for Gas Storage Denmark. Navnet kan forkortes til GSD, hvilket også rummes af logoet.

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.