Informationsmøde om COBRAcables integration i markedet

Hvordan integreres en ny udlandsforbindelse som COBRAcable i elmarkedet, når kablet sættes i drift på et tidspunkt, hvor de europæiske regler er under forandring, og netregler implementeres?

 

Samtidig med at der er fuld gang i arbejdet med at etablere COBRAcable, arbejder parterne bag den nye udlandsforbindelse, TenneT TSO og Energinet, på at finde svar på, hvordan kablet skal tages i brug i markedet.

 

Inden metoden sendes til godkendelse hos den hollandske og danske regulator, vil Energinet og TenneT TSO gerne orientere markedsaktørerne om deres ideer. Det sker på et informationsmøde den 29. november 2017.

 

Læs mere om mødet og tilmelding her.

 

Kontakt

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.