I høring nu: Metodeanmeldelse for finansielle rettigheder på COBRAcable

Når COBRAcable går i drift påtænker Energinet at sælge langsigtede transmissionsrettigheder på kablet. Forslaget skal sendes til godkendelse hos Energitilsynet, men før dette, sender Energinet forslaget i offentlig høring.

Aktører/interessenter inviteres derfor til at indsende høringssvar til rki@energinet.dk inden høringsfristen den 19. marts 2018.

Hvad
Denne høring vedrører forslaget fra Energinet om at sælge langsigtede transmissionsrettigheder på COBRAcable.

Hvorfor
Inden indsendelse af forslaget til Energitilsynet har Energinet pligt til at sende forslaget i offentlig høring. Formålet med høringen er at få synspunkter fra aktører og interessenter med i forslaget.

Hvordan
Høringssvar indsendes til rki@energinet.dk inden høringsfristen den 19. marts 2018. Efter høringen vil Energinet gennemgå høringssvarene og opdatere forslaget i overensstemmelse hermed. Derfor bedes det tydeligt markeres i høringsvaret, såfremt noget i høringsvaret skulle være fortroligt, da dele af høringsvaret potentielt offentliggøres.

Høringsdokumenterne til højre her på siden består af et forslag om salg af lange transmissionsrettigheder på COBRAcable på dansk.


Høringsfrist

Mandag den 19. marts 2018

Kontakt

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.