Nu kan du følge biogassens andel i gasnettet

Biogas fylder mere og mere i det danske gassystem, og nu kan du følge med i, præcis hvor meget det fylder på daglig basis. Energinets Energidataservice er nemlig gået i luften med data om biogas.

Energinets database, Energidataservice, er nu blevet opdateret med data om biogas. Det betyder, at du nu dagligt kan følge med i mængderne af biogas, der tilføres gasnettet og mængderne af den gas, der forbruges i Danmark hver dag. Ved at sammenholde de to kolonner, kan du se, hvor mange procent af forbruget, som biogas udgør. Disse data opdateres dagligt.

Du finder data om biogas i Energidataservice lige her.

Den historisk interesserede kan hente tal tilbage fra januar 2014. Eksempelvis udgør mængden af biogas i de første dage under 10.000 kWh mens mængden nu er oppe på over 6.500.000 kWh.

Kontakt

Om Energidataservice

Energinet etablerede i 2017 en lettilgængelig Energidataservice, hvor adgang til Energinets store mængder data skal gøres betydeligt lettere. Databasen udvides løbende med nye datasæt.

Data fra Energidataservice kan anvendes frit og forventningen er, at disse data kan understøtte innovation, vækst og produktudvikling.

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.