corona og anlg

Arbejdet på anlægsprojekter udføres med særlige tiltag på grund af corona

Energinets anlægsprojekter fortsætter i den kommende tid med en række tiltag, der er taget for at mindske smitterisikoen i forhold til corona-virus.

På byggepladserne er der blandt andet indført særlige retningslinjer for at undgå fysisk kontakt, og eventuelle udenlandske eksperter og arbejdere bliver grundigt instrueret i de regler og retningslinjer, der er indført af de danske myndigheder. 

- Sundhed og sikkerhed har altid højeste prioritet i Energinet, og vi tager risikoen for smittespredning meget alvorligt. I en krisetid anser vi det dog også som en vigtig samfundsopgave at holde hjulene i gang og gøre vores til at holde hånden under dansk økonomi. Med vores anlægsprojekter kan vi kan være med til at bevare private virksomheder og arbejdspladser i en svær tid, siger Henrik Riis, administrerende direktør for Eltransmission, som varetager de store anlægsprojekter. 

Energinet er indstillet på, at corona-virus vil få konsekvenser for anlægsprojekterne.

- Arbejdet foregår allerede nu i langsommere tempo end hidtil, fordi vi har indført en række forholdsregler for at hindre smittespredning. Det er et vilkår, men vi forsøger at minimere omkostningerne for vores samarbejdspartnere og for samfundet, siger Henrik Riis. 


Energinet følger regeringens og sundhedsmyndighedernes anbefalinger og tilpasser løbende de interne retningslinjer efter dem. 

 

Kontakt

Abonner på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.