Energinet offentliggør PIO-Rapport 2020

Årsrapport for Program for Intern Overvågning har ikke har fundet væsentlige afvigelser i årets audit.

Energinet varetager på samfundets vegne en række opgaver, og som led i at sikre, at adgangen til el- og gasnettet samt gaslagrene sker på ikke diskriminerende vilkår, udarbejder Energinet ifølge bekendtgørelserne om Program for Intern overvågning på el-og gasområdet hvert år en årsberetning for Intern overvågning. 

Programmet for Intern overvågning gennemgår de lovbestemte områder, bl.a. håndtering af forretningsmæssigt følsomme oplysninger, lige adgang til el- og gasnet, habilitet mv., og årsberetningen redegør for, hvad der er sket inden for programmet i 2020.

Der er ikke fundet væsentlige afvigelser i årets audit for PIO.

Kontakt

PIO-rapport

Link til PIO-rapport 2020

Abonnér på nyheder

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.