Aktørdialog om RfG-signallisten

I samarbejde med Green Power Denmark inviterer Energinet til dialog med aktørerne. Her præsenteres en revideret signalliste (jf. RfG), der vedrører transmissions- og distributionstilsluttede produktionsanlæg.

Green Power Denmark og Energinet har i samarbejde udarbejdet et udkast til en revideret og forbedret signalliste, der omfatter kravene for kommunikations- og driftssignaler. På aktørmødet vil Green Power Denmark og Energinet gennemgå ændringerne og svare på spørgsmål. Efter aktørmødet vil signallisten blive sendt i høring, hvor det vil være muligt at indgive høringssvar. Herefter sendes signallisten videre i proces for Forsyningstilsynets behandling og godkendelse.

Den reviderede signalliste fremsendes til deltagernes oplyste e-mailadresse på forhånd, så det er muligt at forberede sig til mødet. Efter Forsyningstilsynets godkendelse erstatter den reviderede signalliste den aktuelt gældende signalliste, som er tilgængelig på Energinets side med Regler for nettilslutning under regler for nye produktionsanlæg.

Mødet finder sted hos Energinet i Erritsø og vil kun være med fysisk fremmøde. Der vil være mulighed for at spise frokost i Energinets kantine, og der vil være frugt og kaffe undervejs samt kage om eftermiddagen.

Green Power Denmark og Energinet ser frem til en konstruktiv dag.

Tilmeldingsfrist
19. februar 2023 kl. 23.00
Dato
27. februar 2023
Tid
Kl. 10.00-16.00
Sted
Energinet
Tonne Kjærsvej 65, 7000 Fredericia

Kontakt

ABONNER PÅ ARRANGEMENTER

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.