Arbejdsgruppemøde 1 om DCC (Demand Connection Code) for forbrug tilsluttet på transmissionsnettet

Krav for nettilslutning af transmissionstilsluttede forbrugsanlæg

DCC-forordningen fastsætter netregler om nettilslutning af transmissionstilsluttet forbrugs- og distributionssystemer. Arbejdet er baseret på DCC-forordningen, som fastsætter netregler om transmissionstilslutning af både forbrugs- og distributionssystemer. Det vil sige krav for nettilslutning af transmissionstilsluttede forbrugsanlæg, som denne møderække vil behandle, samt nettilslutning af distributionssystemer, lukkede distributionssystemer samt fleksibelt forbrug.

 

Energinet indbyder hermed til første arbejdsgruppemøde om DCC for forbrug tilsluttet på transmissionsnettet. Vi holder mødet tirsdag den 13. marts 2018 kl. 10-15 ved Energinet i Erritsø (lokalet er reserveret til arbejdsgruppen kl. 8.30-15.00). Vi sørger naturligvis for en let arbejdsfrokost undervejs.

 

Bemærk, at vi også holder arbejdsgruppemøder om DCC for tilslutning af distribution og fleksibelt forbrug. Kontakt mda@energinet.dk for yderligere oplysninger.

 

Vi har indtil videre også planlagt følgende møder i 2018 for DCC for forbrug tilsluttet på transmissionsnettet:
Tirsdag den 24. april 2018 kl. 10-15 (dette møde er efterfølgende blevet aflyst)

Onsdag den 6. juni 2018 kl. 10-15

 
Emnerne for de kommende arbejdsgruppemøder fastsætter vi i fællesskab. Har du kendskab til andre, som ønsker at deltage i denne arbejdsgruppe, er du velkommen til at videreformidle denne invitation.
 
Af hensyn til bestilling af forplejning beder vi alle melde til herover eller i højre side senest den 7. marts 2018. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maria Andersen på mda@energinet.dk.

Tilmeldingsfrist
07. marts 2018 kl. 18.00
Dato
13. marts 2018
Tid
Kl. 10.00-15.00
Sted
Energinet
Tonne Kjærsvej 65, 7000 Fredericia

Kontakt

ABONNER PÅ PROJEKTER

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.