Borgermøde om Plan for Kriegers Flak II Havvindmøllepark

Tilmeld dig borgermøde om Plan for Kriegers Flak II Havvindmøllepark, som netop nu er i høring

Hvordan kan en ny havvindmøllepark, som staten udbyder i Østersøen komme til at påvirke mennesker, landskab, miljø og dyr både på land og til vands? Det kan du blandt andet høre mere om og stille spørgsmål til, når Energistyrelsen inviterer til borgermøde om Plan for Kriegers Flak II Havvindmøllepark, som netop nu er i høring.

Energistyrelsen har sendt udkast til Plan for Kattegat og Kriegers Flak II (Nord og Syd) Havvindmølleparker og de tilhørende miljørapporter i høring fra den 1. maj til den 26. juni 2024. På dette borgermøde kan du stille spørgsmål til den del, der handler om Kriegers Flak II Havvindmøllepark.  Planen fastsætter de overordnede rammer for Kriegers Flak II Havvindmøllepark, og miljørapporten beskriver de sandsynlige konsekvenser for miljøet. Alle kan komme med kommentarer til planen og miljørapporten i høringsperioden.

Da Kriegers Flak II Havvindmøllepark omfatter flere særskilte miljøvurderingsprocesser for anlæg på land og på havet, anbefaler vi dig at læse høringsmaterialet før mødet. Det kan hjælpe dig med at stille skarpt på, hvad du kan høre om på borgermødet og komme med bemærkninger til i netop denne høring. 

På mødet kan du stille spørgsmål til Energistyrelsen og Energinet om planen for havvindmølleparken og miljørapporten.  

 
Program  
kl. 16.30-18.30: Åbent hus og dialog 
Obs. oplæg ved Energistyrelsen og Energinet kl. 17.00 

Der vil være kaffe, vand og kage.


Læs mere om høringen og se høringsmaterialet på Energistyrelsens hjemmeside

Tilmeldingsfrist
13. maj 2024 kl. 15.00
Dato
14. maj 2024
Tid
Kl. 16.30-18.30
Sted
Rødvig Kro & Badehotel
Østersøvej 8, 4673 Rødvig, Stevns

Kontakt

ABONNER PÅ ARRANGEMENTER

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.