Borgermøde om Plan for Nordsøen I havvindmølleparker

Tilmeld dig borgermøde om udkast til Plan for Nordsøen I havvindmølleparker, som netop nu er i høring.

Hvordan kan en ny havvindmøllepark, som staten udbyder i Nordsøen komme til at påvirke mennesker, landskab, miljø og dyr både på land og til vands? Det kan du blandt andet høre mere om og stille spørgsmål til, når Energistyrelsen inviterer til borgermøde om Plan for Nordsøen I havvindmølleparker, som netop nu er i høring.

Energistyrelsen har sendt udkast til Plan for Nordsøen I havvindmølleparker og de tilhørende miljørapporter i høring fra den 6. juni til den 12. august 2024.  Planen fastsætter de overordnede rammer for Nordsøen I havvindmølleparker, og miljørapporten beskriver de sandsynlige konsekvenser for miljøet. Alle kan komme med kommentarer til planen og miljørapporten i høringsperioden.

Da Nordsøen I havvindmølleparker omfatter flere særskilte miljøvurderingsprocesser for anlæg på land og på havet, anbefaler vi dig at læse høringsmaterialet før mødet. Det kan hjælpe dig med at stille skarpt på, hvad du kan høre om på borgermødet og komme med bemærkninger til i netop denne høring. 

På mødet kan du stille spørgsmål til Energistyrelsen og Energinet om planen for havvindmølleparken og den tilhørende miljørapport. 

Program 
Kl. 16.00-18.00: Åbent hus og dialog
Obs. ½ times oplæg ved Energistyrelsen og Energinet kl. 16.30

Alle er velkomne. Der vil være kaffe, vand og kage.

Læs mere om høringen og se høringsmaterialet på Energistyrelsens hjemmeside
www.ens.dk/nordsoen-I-havvind

Tilmeldingsfrist
19. juni 2024 kl. 12.00
Dato
20. juni 2024
Tid
Kl. 16.00-18.00
Sted
Holmsland Idræts- og Kulturcenter
Bandsbyvej 2, Kloster, 6950 Ringkøbing

Kontakt

ABONNER PÅ ARRANGEMENTER

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.