Dialogmøde: Har du forslag til gode alternative løsninger for et grønt gassystem?

Vil du hjælpe os med at finde løsninger, der bedst løser gassystemets udviklingsbehov? Den 9. november 2021 inviterer Energinet og Evida til dialog om lige netop dette emne. Tilmeld dig allerede nu, så vi kan høste dine gode forslag!

Dialog for at finde de bedste løsninger på de udfordringer, gassystemet står overfor.

Energinet og Evida skal analysere, hvilke behov udviklingen i gasforbrug og -produktion giver anledning til samt komme med bud på løsningsmuligheder. Vi har allerede nogle kendte løsninger i værktøjskassen, som vi kan tage fat i, men vi vil gerne udvide denne værktøjskasse. Derfor indbyder vi nu til at drøfte løsnings-alternativer, som kan hjælpe os på både kort og lang sigt, og vi håber, at du kan bidrage med nye forslag til udvikling af gassystemet.

Uanset hvordan du er tilknyttet gassystemet, hvis du sidder med gode ideer til løsningsforslag, så vil vi gerne høre mere.

Tidspunkt, sted og format
Arrangement finder sted den 9. november 2021 kl. 10-15 på Comwell Kongebrogaard. Der vil være mulighed for checkin fra kl. 9:30. Arrangementet er inkl. frokost.

Arrangementets form afhænger af antallet af deltagere, bemærk derfor den korte tilmeldingsfrist.
Vi forventer at starte dagen med korte oplæg baseret på Energinet og Evidas analyser samt korte inspirationsoplæg. Men det meste af tiden vil være dedikeret til aktiv dialog.

 
 
 
Tilmeldingsfrist
27. oktober 2021 kl. 14.00
Dato
9. november 2021
Tid
Kl. 10.00-15.00
Sted
Comwell Kongebrogaard
Kongebrovej 63, 5500 Middelfart

Kontakt

ABONNER PÅ ARRANGEMENTER

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.