Dialogmøde om Energinets Redegørelse for elforsyningssikkerhed 2023

Hør om og påvirk Energinets arbejde med Redegørelse for elforsyningssikkerhed  

Energinet inviterer til dialogmøde om Redegørelse for elforsyningssikkerhed 2023, d. 12. april 2023 fra kl. 10.00 til 11.30. Formålet med dialogmødet er at give deltagerne indblik i Redegørelse for elforsyningssikkerhed, samt at give mulighed for at komme med input til Energinets arbejde på dette års redegørelse. Der vil være god tid til spørgsmål og kommentarer fra deltagerne.

Den hastige grønne omstilling og kraftige udbygning med vedvarende energi ændrer rammerne for sikringen af en fortsat høj elforsyningssikkerhed. Redegørelsen omhandler de langsigtede perspektiver og udviklingstrends for elforsyningssikkerheden i Danmark. På mødet vil der være særligt fokus på fremskrivninger af effekttilstrækkeligheden samt på markedsreformer og forbrugsfleksibilitet – emner som forventes at blive behandlet i dette års Redegørelse for elforsyningssikkerhed.

Mødet vil foregå digitalt via Microsoft Teams – ved tilmelding vil du modtage et link til deltagelse.

Foreløbigt program:

1. Velkomst og generel orientering om årets redegørelse v. Lotte Gade-Nielsen (Senior Manager i Investeringsplanlægning).

2. Foreløbig vurdering af effekttilstrækkelighed v. Sebastian Rasmussen og Jonathan Kromann (Systemanalytikere i Analyse og Modeller).

3. Markedsreformer og forbrugsfleksibilitet v. Jeppe Munck (Seniorøkonom i Elmarked).

Tilmeldingsfrist
11. april 2023 kl. 12.00
Dato
12. april 2023
Tid
Kl. 10.00-11.30
Sted
Online via Microsoft Teams
Du modtager et link til mødet efter tilmelding.

Kontakt

ABONNER PÅ ARRANGEMENTER

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.