Elaktørforum august 2020 - udskudt til november 2020

Energinet Elsystemansvar inviterer til Elaktørforum tirsdag den 24. november

Som tidligere skrevet her på siden følger vi hos Energinet Elsystemansvar COVID-19 situationen tæt, herunder myndighedernes anbefalinger omkring hjemmearbejde. Det har senest betydet, at Energinets medarbejdere med bopæl i henholdsvis Århus og Silkeborg Kommune i en periode har arbejdet hjemmefra. Samme restriktion har været gældende for eksterne gæster med bopæl i disse kommuner.

Vi ønskede ikke at risikere at skulle bede en del af jer om at blive hjemme fra Elaktørforum (planlagt til den 31. august) og besluttede derfor at udskyde arrangementet nogle måneder.

Vi har valgt at udskyde, idet vi ser mange fordele ved at mødes fysisk, herunder især muligheden for at kunne netværke med andre markedsaktører, med Energinet og med Forsyningstilsynet. Vi er dog klar over, at vi risikerer at stå i samme situation om et par måneder – måske en anden by eller region anbefales at arbejde hjemmefra. For det tilfælde har vi allerede nu besluttet, at Elaktørforum ikke flyttes igen, men så i stedet afholdes som online møde for alle deltagere.

Næste møde Elaktørforum er planlagt til tirsdag den 24. november. Indtil da, kan I under Dokumenter til højre herfor finde en pakke med relevante nyheder og information.

Tilmeldingsfrist
27. august 2020 kl. 23.00
Dato
31. august 2020
Tid
Kl. 10.00-15.00
Sted
Energinet
Tonne Kjærsvej 65, 7000 Fredericia

Kontakt

ABONNER PÅ PROJEKTER

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.