Europæisk aFRR Energiaktiveringsmarked (PICASSO) planlægningsmøde for idriftsættelse

Europæisk aFRR Energiaktiveringsmarked (PICASSO) er planlagt til idriftsættelse ultimo maj 2024. På mødet vil vi gennemgå det nye aFRR EAM design, tidslinjen for onboarding til PICASSO samt drøfte hvordan Energinet kan understøtte de balanceansvarliges implementering. Mødet er henvendt til de balanceansvarlige, samt deres IT ansvarlige, der ønsker at deltage i aFRR EAM. Energinet deltager på mødet med projektleder, markeds- og IT-ressourcer. Vi håber, at I har mulighed for at deltage og ligeledes kan stille med tilsvarende kompetencer.

Det er vigtig for understøttelsen af tidsplanen for aFRR EAM projektet, at vi kommer i dialog med alle aktører inden udgangen af september, tag derfor kontakt til os, hvis I ikke har mulighed for at deltage, så vi kan vurdere det videre forløb.

Inden mødet vil vi have en aFRR EAM implementeringsguide klar, som vi opfordrer jer til at læse grundigt. Implementeringsguiden vil være tilgængelig på Energinets aFRR EAM hjemmeside, mandag d. 4. september 2023.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål på mødet, og vi vil også gerne høre fra jer, hvis I har forslag til, hvordan Energinet bedst kan supportere jer i den implementering, der skal foregå fra nu og frem til ultimo maj 2024.

Hvis I ikke har mulighed for at deltage i ovenstående møde, bedes I kontakte Charlotte Bo Nielsen xchbn@energinet.dk for aftale af individuelt møde.

Forberedelse
Gennemlæsning af aFRR EAM Implementeringsguide.
Find den her fra mandag d. 4. september 2023.

Vi ser frem til mødet og ser frem til implementeringen af aFRR EAM.

Med venlig hilsen

Kristine Bock
Programleder for NBM

Tilmeldingsfrist
08. september 2023 kl. 16.00
Dato
11. september 2023
Tid
Kl. 13.00-15.00
Sted
Webinar via Microsoft Teams
Du modtager link efter tilmelding.

Kontakt

ABONNER PÅ ARRANGEMENTER

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.