Europæiske aFRR energiaktiveringsmarked (PICASSO) onboarding

Som tidligere udmeldt er tilslutningen til det Europæisk aFRR Energiaktiveringsmarked (PICASSO) flyttet til primo oktober 2024. Energinet vil i den forbindelse gerne invitere til webinar, hvor vi gennemgår status på Energinets arbejde med det nye aFRR EAM design, samt den opdaterede tidslinje for onboarding til PICASSO, herunder en præsentation af konceptet for end-to-end test. Webinaret afholdes online, mandag den 29. april 2024 fra kl. 10:30 til 11:30. 

Energinet inviterer til webinar vedrørende aFRR EAM (PICASSO) onboarding.

Webinaret henvender sig til de balanceansvarlige, samt deres IT ansvarlige, der ønsker at deltage i aFRR EAM når dette idriftsættes primo oktober 2024.

Energinet deltager på mødet med projektleder, markeds- og IT-ressourcer. Vi håber, at I har mulighed for at deltage, og ligeledes kan stille med markeds- og IT-kompetencer.

Det er vigtig for understøttelsen af tidsplanen for aFRR EAM projektet, at vi kommer i dialog med alle aktører. Hvis I ikke har mulighed for at deltage, bedes I kontakte Charlotte Bo Nielsen XCHBN@energinet.dk for aftale af individuelt møde.

Tilmeldingsfrist
26. april 2024 kl. 16.00
Dato
29. april 2024
Tid
Kl. 10.30-11.30
Sted
Online møde via Microsoft Teams.
Du modtager link efter tilmelding.

Kontakt

ABONNER PÅ ARRANGEMENTER

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.