Høringsmøde om Redegørelse for elforsyningssikkerhed 2022

Hvert år udarbejder Energinet en redegørelse om elforsyningssikkerhed. Et udkast til Redegørelse for elforsyningssikkerhed 2022 er netop udsendt i offentlig høring. I den forbindelse vil vi gerne invitere dig til et høringsmøde om redegørelsen.

Formålet med mødet er dels at orientere generelt om redegørelsen og dels at give deltagere på mødet mulighed for stille spørgsmål til redegørelsens indhold og konklusioner.  

Energisystemet er under hastig forandring og redegørelsen er udarbejdet på et tidspunkt, hvor omstillingen af energisystemet i Danmark og Europa er accelereret af den særlige geopolitiske situation i Europa. Redegørelsen fokuserer på den langsigtede udvikling. 

Energinets anbefaling til fremtidigt niveau for elforsyningssikkerhed er et planlægningsmål på 38 afbrudsminutter i 2032. Desuden anbefaler Energinet at udvikle nye tiltag, der kan afhjælpe de særlige udfordringer for effekttilstrækkeligheden, der kan forudses efter 2030.  

På mødet vil der være oplæg fra Energinet om vurderingerne af effekttilstrækkelighed og om det fortsatte arbejde med udvikling af elmarkedet. Der vil være mulighed for at komme med kommentarer og spørgsmål til de enkelte oplæg såvel som generelle spørgsmål og bemærkninger til redegørelsen
 
Tilmeldingsfrist
30. september 2022 kl. 17.00
Dato
4. oktober 2022
Tid
Kl. 13.00-14.00
Sted
Online møde via Microsoft Teams
Du modtager link efter tilmelding

Kontakt

ABONNER PÅ ARRANGEMENTER

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.