Nordisk mFRR Energiaktiveringsmarked planlægningsmøde for go-live den 3. december 2024

Som tidligere udmeldt idriftsættes Nordisk mFRR energiaktiveringsmarked, tirsdag den 3. december 2024. Energinet vil i den forbindelse gerne invitere til webinar, hvor vi gennemgår status på vores forberedelse til idriftsættelse af nyt mFRR energiaktiveringsmarked og overgangen til automatisk balancering af det nordiske synkronområde. Webinaret afholdes online, onsdag den 15. maj 2024 kl. 14:00-16:00  

På mødet vil vi fokusere på detaljerne omkring idriftsættelse og cutover ved go-live, herunder gennemgang af krav til ny funktionalitet, testplaner, plan for rollback m.m. Ligeledes vil vi diskutere behovet for øget aktørsupport i perioden.

Energinet deltager på mødet med projektleder samt markeds- og IT-ressourcer. Vi håber, at I har mulighed for at deltage og ligeledes kan deltage med samme type ressourcer.

Det er vigtigt for understøttelsen af go-live for Nordisk mFRR Energiaktiveringsmarked, at vi kommer i dialog med alle aktører. Hvis I ikke har mulighed for at deltage, bedes I kontakte Charlotte Bo Nielsen XCHBN@energinet.dk for aftale om håndtering af det videre forløb.

Vi ser frem til et godt og konstruktivt møde.

Venlig hilsen
Kristine Bock
Chefprojektleder

Find mere information her:

Materiale/præsentationer fra tidligere aktørmøder Aktør- og markedsnyheder.

Energinets hjemmeside for Nordic mFRR EAM mFRR-energiaktiveringsmarked 

Nordisk NBM-hjemmeside Roadmap and projects – nordicbalancingmodel

 

 

Tilmeldingsfrist
15. maj 2024 kl. 10.00
Dato
15. maj 2024
Tid
Kl. 14.00-16.00
Sted
Online møde via Microsoft Teams.
Du modtager link efter tilmelding.

Kontakt

ABONNER PÅ ARRANGEMENTER

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.