Præsentation landskab og arkitektur

Mandag den 20. marts præsenterer Energinet sit forslag til hvordan den kommende omformer station skal se ud, og hvor den skal placeres i området syd for Aakirkeby.

Energinet har over to workshops invitereret Bornholmerne med ind i arbejdet med at indpasse den nye omformerstation i landskabet i det sydlige Bornholm. Deltagerne har kunne høre mere om hvilke muligheder og greb, der findes i arkitekternes værktøjskasse, og hvordan man kan arbejde med alt fra landskab og beplantning til facader og placering. Undervejs har deltagerne har givet deres input, ønsker og bekymringer til arkitekterne, som har forsøgt at indarbejde det i designet af stationen og området omkring.

Nu er Energinet klar til at præsentere sit forslag til hvordan stationen skal se ud, og hvordan den passes bedst muligt ind i landskabet. Det sker til et arrangement i Møbelfabrikken i Nexø, hvor Energinet og Arkitema vil præsentere forslaget og de mange overvejelser, der ligger bag. Forslaget vil danne grundlag for Energinets ansøgning til Bornholms Regionskommune om en lokalplan for omformerstationen.

Tilmelding er nødvendig.

Tilmeldingsfrist
17. marts 2023 kl. 12.00
Dato
20. marts 2023
Tid
Kl. 19.00-21.00
Sted
Møbelfabrikken - Hal 2
Gl. Rønnevej 17A, 3730 Nexø

Kontakt

ABONNER PÅ ARRANGEMENTER

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.