Temadag for rådgivere inden for systemydelser og fleksibilitet

Energinet inviterer til intro-workshop om systemydelser den 4. juni 2024 fra kl. 9.00 til 15.00 på Trinity Hotel & Conference Center i Fredericia. Formålet med workshoppen er at introducere deltagerne til markedet for systemydelser og de tekniske krav til levering af systemydelser. 

Behovet for systemydelser til at balancere el-systemet forventes at stige i takt med den grønne omstilling og generel elektrificering af samfundet. Rådgivere inden for energisektoren spiller en afgørende rolle ved at rådgive klienter om systemydelser og sikre, at systemydelser integreres i projekter fra begyndelsen.

På workshoppen vil eksperter fra Energinet bl.a. introducere deltagerne til markedsvilkår, tekniske krav samt præsentere casestudier for specifikke teknologier. 

Den primære målgruppe er rådgivere inden for energisektoren, men alle med en professionel interesse i at lære mere om systemydelser er velkomne. 

Online deltagelse er mulig, men Energinet opfordrer til fysisk deltagelse for at sikre et optimalt udbytte af spørgsmål og diskussioner. 
 
Arrangementet foregår på engelsk. 

Dagsorden:

  • Introduktion til systemydelser 
  • Oversigt over markederne for systemydelser 
  • Systemydelser i fremtiden 
  • Sådan kommer du i gang og prækvalifikation 
  • Case-eksempler 

 

Tilmeldingsfrist
28. maj 2024 kl. 23.00
Dato
4. juni 2024
Tid
Kl. 09.00-15.00
Sted
Trinity Hotel & Konference Center
Gl. Færgevej 30 , 7000 Fredericia eller online deltagelse

Kontakt

ABONNER PÅ ARRANGEMENTER

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.