Webinar: Data Space for Energi og Forsyning

Energinet og Dansk Energi står sammen bag webinar fredag den 26. november. Et webinar, der skal gøre os klogere på, hvordan vi sammen opretter et såkaldt Data Space

Tilmeld dig her

I Danmark er vi allerede kommet langt i den grønne omstilling med manuelle processer og protokoller. Og ganske langt med dataopsamling og anvendelse. Men for at komme helt i mål, er vi nødt til at se digitalisering som infrastruktur på lige fod med ledninger og rør.

Vi skal sammen skabe en hastig og effektiv grøn omstilling, hvor forbrugeren sættes i stand til at reducere sit klimaaftryk gennem både sit el-, varme-, vand-og gasforbrug uden at opleve tab af komfort, stigende priser og fald i kvalitet.

Hvordan sikrer vi en maksimal udnyttelse af infrastruktur og værdiskabelse på tværs af forsyningsarter?

Nøgleordene er data og dyb digitalisering inden for og på tværs af forsyningsarter og landegrænser. Et sæt fælles digitale spilleregler, der sikrer, at data kan anvendes på tværs og kan bruges i sammenhæng til at skabe morgendagens grønne løsninger.

Med andre ord: et “Data Space for Energi og Forsyning”.

Et helt centralt element i et Data Space for Energi og Forsyning er dialog og samarbejde. Sektorerne, myndighederne og virksomhederne skal arbejde tættere sammen, så der kan etableres et robust fundament for fremtidens digitale sammenhænge indenfor og på tværs af sektorer, aktører og lande.

Tilmeld dig webinar Dansk Energi og Energinet inviterer derfor til webinar fredag den 26. november 2021 kl. 10:30 til 11:30, hvor du vil få vores bud på, hvordan vi kickstarter dialogen og samarbejdet om at etablere det digitale fundament for en effektiv grøn omstilling.

Vi kalder oplægget: Dialogoplæg til Data Space for Energi og Forsyning, og med dette ønsker vi at invitere til bred og målrettet dialog og samarbejde om, hvordan vi skaber de bedste forudsætninger for den digitale transformation af energi- og forsyningsområdet.

Punkt Emne 
1. Velkommen v/ ordstyrer Nicolaj Nørgaard Peulicke, direktør for Innovation og digitalisering i Energinet
2. Baggrund - hvorfor og hvad? v/ Thomas Egebo og Lars Aagaard, adm. direktører i hhv. Energinet og Dansk Energi
3. Dialogoplæg om Data Space - et spadestik dybere v/ Jakob Fauerskov, forretningsudvikler i Energinet, og Michael Arentsen, chefkonsulent i Dansk Energi
4.   Spørgsmål

Læs mere her: https://www.tilmeld.dk/dataspace/signup  

Tilmeldingsfrist
27. november 2021 kl. 00.00
Dato
26. november 2021
Tid
Kl. 10.30-11.30
Sted
Online webinar
Tilmelding hos Dansk Energi via linket "Tilmeld dig her"

Kontakt

ABONNER PÅ ARRANGEMENTER

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.