Energinets bæredygtighedsrapport 2022

Bæredygtighedsrapport 2022 udgør Energinets samlede redegørelse for bæredygtighedsindsatser og samfundsansvar på vejen mod den grønne omstilling.

Hent rapport

Aldrig har Energinets vision om grøn energi for en bedre verden været mere relevant. 2022 har markeret sig som et år, hvor energi kom på alles læber, på godt og ondt. I arbejdet med den grønne omstilling er bæredygtighed en integreret del af Energinets DNA. Det afspejles i vores aktiviteter og indsatser, som er beskrevet i Bæredygtighedsrapporten 2022. Rapporten beskriver et år med fremdrift indenfor bæredygtighed, men også med et udvidet fokus i Energinet, hvor ambitionerne er høje, og hvor vi er klar til mere handling.

Rapporten afspejler Energinets udvikling i overensstemmelse med det fokus, der er på bæredygtighed fra omverdenen lige nu - også især i forhold til ny lovgivning fra EU. Dermed præsenteres bl.a. ambitionerne for Program for Bæredygtighed og resultaterne indenfor EU Taksonomiforordningens eligibility og alignment. Sammen med vores eget Program for Bæredygtighed har det taget os det næste skridt i forhold til at måle, dokumentere og fokusere vores indsatser.

Energinet bæredygtighed 2022

Rapporten er desuden en del af Energinets afrapportering til UN Global Compact.

Download rapporten her.

Læs mere om Energinets aktiviteter og resultater

Abonnér på rapporter

Modtag besked direkte i din i indbakke, når der er nyt.