Anden baggrund?

Som medarbejder hos Energinet samarbejder du nationalt og internationalt om store, komplekse og banebrydende projekter, der skaber sikker energi til samfundet.

 

Din vækst er vores vækst

 

Brænder du for faglige udfordringer, og motiverer det dig at lære nyt og udvikle dig hver dag? Så er Energinet et godt bud på din nye arbejdsplads.

                                           

Energinet skal sikre forsyning af el og gas i Danmark samtidig med, at den grønne omstilling sker økonomisk og effektivt. Det er en udfordring, som vi kun kan løfte sammen med dygtige og ambitiøse medarbejdere. Medarbejdere, som kan forene deres faglige baggrund med en god forståelse for det samlede energisystem og evnen til at skabe stærke relationer med kolleger, borgere, leverandører, markedsaktører, politikere og andre samarbejdspartnere i Danmark og udlandet. 

 

Du er sikker på kompleksitet

 

Som medarbejder hos Energinet samarbejder du nationalt og internationalt om store, komplekse og banebrydende projekter, der skaber sikker og økonomisk effektiv energi til samfundet.

 

Uanset hvad du arbejder med, har du gode muligheder for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer. Energiområdet ændrer sig hurtigt, og vi møder hele tiden nye udfordringer, som kræver nye løsninger. Det stiller krav til dig som medarbejder, og det er med til at udvikle dig.

Vil du skabe energi til tiden - og til fremtiden?

Hos Energinet.dk er du med til at løse en vigtig samfundsmæssig opgave til gavn for alle borgere i Danmark. Vær med til at sikre, at der altid er strøm i stikkontakterne og gas i hanerne – både klokken 20.50 i aften og i 2050. Og vær med til at sikre balance i et bæredygtigt energisystem i en hverdag, hvor vi lærer af hinanden. Hvis du vil bruge din høje faglighed i samarbejde med os, så er vi klar til din vækst.

 

Se en film om Energinet som arbejdsplads:

 

 

Søg job

Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger.

Hold i stedet øje med vores ledige job.

 

Se ledige job