Struktureret projektansvarlig til tilslutning af vedvarende energi i den grønne omstilling

Vær med til at sikre, at der er styr på håndteringen af nettilslutningsprojekter i en spændende portefølje, som skal bidrage til, at Danmark når de store mål for den grønne omstilling. Vi søger en imødekommende kollega, der er med til at modtage, dokumentere og koordinere de mange udvikleres nettilslutningsprojekter igennem den første del af tilslutningsprocessen hos Energinet.

Du bliver en del af en organisation, hvor trivsel og fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Sagshåndtering af tilslutningsprojekter i et dygtigt team med høj faglighed

Den grønne omstilling stiller Energinet overfor milliardinvesteringer de kommende år, og på grund af den store stigning i antallet af nettilslutningsprojekter mangler vi en kollega, der kan håndtere gennemførelsen og screeninger af tilslutninger af fx vind- og solenergi samt PtX - og sikre dialogen med kunden igennem tilslutningsprocessen

Din nye arbejdsplads bliver i Energinet Systemansvar på vores hovedkontor i Fredericia. Du bliver tilknyttet den voksende afdeling Elnetplanlægning, som er ansvarlig for at analysere, udvikle og planlægge det danske eltransmissionsnet, så den vedvarende energi kan komme ud til forbrugerne.

Sideløbende med at håndtere tilslutningsprojekterne, bidrager du til en effektiv, koordineret og ensartet ekstern kommunikation, som sikrer, at vi gør brug af tidligere erfaringer og viden.

Du kan se frem til et udviklende job, hvor du bliver en del af en supergod afdeling og et fokuseret specialistmiljø, hvor vi spiller hinanden gode. Du får en rolle, som er central for håndteringen af den grønne omstilling i en tid med store og interessante projekter.

Serviceminded og struktureret profil gerne med erfaring i sagsbehandling

Din baggrund kan være mangeartet, og du kan både være relativt nyuddannet eller mere erfaren. Dog har du ideelt el-teknisk indsigt og kendskab til projektledelse, så du har forudsætninger for at lede et screeningsprojekt ved hjælp af faglige input fra kolleger. Samtidig er du tydelig i din kommunikation og serviceminded uden at gå på kompromis med de regler, som vi er underlagt som selvstændig offentlig virksomhed.

Derudover har du gerne kendskab til procesoptimering og -dokumentation, fx lean. På grund af den brede kontaktflade i jobbet, skal du motiveres af at håndtere mange interessenter, ligesom det også er en forudsætning, at du kan kommunikere effektivt på dansk i både skrift og tale.

Som person arbejder du analytisk og systematisk med dine opgaver, ligesom du er både detaljeorienteret og kvalitetsbevidst. Du har et stort overblik og er opsøgende i forhold til at følge op på opgaver og projekter. Du tilpasser dig godt nye og varierende opgaver og trives med selvstændigt ansvar for at koordinere og afslutte opgaverne. Din faglige stolthed er stor, og du sparrer gerne med dine dygtige kolleger om løsningen af opgaver.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Ansøg”, så vi har den senest 6. februar 2023. Vi forventer at holde samtaler 13. februar (1. samtale online) og 22. februar (2. samtale i Fredericia).  Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Anders Steen Kristensen på telefon 23 46 31 35.

Energinet Systemansvars kerneopgaver er at indpasse vedvarende energi, sikre lige adgang til nettene, udvikle markedsdesign, overvåge og balancere transmissionsnettet og at varetage forsyningssikkerheden i Danmark.. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.energinet.dk.

 

Se film om Energinet.

Ønsker du at søge et job, åbner du det relevante job og klikker på "ansøg om job", hvorefter du uploader din ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante bilag.

Fandt du ikke det job, du søgte, kan du oprette en jobagent eller følge Energinet på LinkedIn. Vi modtager ikke uopfordrede ansøgninger.